dimarts, 7 de juny de 2016

Resum curs

Curs 2015-2016 informatica:

1-App inventor: aquesta va ser la primera activitat que vam fer, en la que teniem que fer una aplicació per móbil. Primer vam començar fent aplicacions mes sencilles, fins arribar a les últimes que ja eren jocs, aplicacions mes complexes.

2-Gimp: en aquest programa vam fer edicions de fotos, començant per coses mes simples com el canvi de color d'una cosa petita fins arribar a modificar la imatge de forma i color, algunes fins i tot, pintarles de cero.

3-Inkscape: a inkscape ens vam dedicar a la creació d'imatges. Primer vam aprendre a fer formes geomètriques, espirals i diverses formes simples. I ja a l'hora d'acabar vam arribar a fer personatjes com el ninot de South Park.

4-Ús d'internet: aqui vam aprendre a cercar a internet amb diferents navegadors que no siguin google. Una vegada vam provar alguns quants vam fer una activitat de cerca, que consistia en trobar unes imatges o llocs amb una mínima informació.

5-Xarxes i conexions d'internet: en aquest punt vam tindre que crear un plànol d'una xarxa a casa. I gracies a aquesta activitat vam aprendre nous tipus de connexions i xarxes existeixen.

6-Audacity: en aquesta aplicació vam fer modificacions d'audio simples com, baixar una mica el to a una canço, o d'altres de mes complexes com representar el teu dia amb sorolls i una música de fons.

7-Edició i produxió de video: en aquest moment amb GIMP i l'Openshoot, dos programes amb els que es pot animar algun objecte vam fer alguns GIFS i fins i tot un amb el nostre personatje de South Park.

8-Scratch: aquesta  ha sigut l'última que hem fet. En aquesta aplicació hem fet jocs i moviments diversos de personatjes, fins d'un que balla fins una mena de telesketch o un Pong.

De cara a la avaluació hi ha coses que m'han agradat com, el fet de que no hi hagui examens, però la part ''mala'' es que n'hi ha que ser molt constant i si et vas deixant alguna cosa pel camí a final de curs pot resentir a la teva nota.
Jo personalment no he trobat res en falta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada